Huiskamer concerten

 


Dit seizoen wordt er door Jazz On The Menu gestart met het verzorgen van huiskamer concerten. Voor deze concerten zijn er nu drie thema's bedacht.

  • Oubollige jaren 30 standards, met geinige aankondigingen. Gespeeld door een duo of trio.
  • Lounge & Coctails, heerlijke lounge jazz (Motune Lounge), met eigen gemaakte cocktails.
  • De reis door het landschap achter de stilte, met muziek van Lucas Buur, in intieme setting.

Voor deze huiskamer concerten zijn we nog op zoek naar eigenaars van huiskamers die het leuk vinden gastheer/vrouw te willen zijn. In de huiskamer moeten 30 tot 40 personen kunnen worden ontvangen. Iedere gast vragen wij overigens hun eigen stoel mee te nemen. Elke gast betaalt een entreeprijs van € 12,50. Voor de verzorging van de inwendige mens zorgen wij voor bier, rode en witte wijn, koffie, thee, 'n sapje,  en 'n frisje (of cocktails met en zonder alcohol bij het lounge concert). Dit tegen zeer vriendelijke prijzen. De eigenaars van de huiskamer zijn natuurlijk vrijgesteld van entree en betaling voor drankjes.

Het doel van de huiskamer concerten is naast het spelen van -en luisteren naar mooie muziek ook het ongedwongen samenzijn in een huiselijke sfeer, het leren kennen van nieuwe mensen (het combineren van netwerken) anders dan via facebook of twitter en genieten van het leven.

Om de huiskamer concerten haalbaar te maken zijn er per concert minimaal 30 gasten nodig (voor het spelen met een trio (piano, saxofoon en bas). Dus, als een gast 5 andere gasten mee brengt dan wordt deze gast beloond met gratis entree.

Wordt er een huiskamer concert gepland, dan kunnen gasten zich inschrijven via een intekenlijst op deze website. Het concert zal pas doorgaan wanneer voor de sluiting van de inteken periode het minimale aantal gasten is bereikt. Met het intekenen geeft elke gast ook een eenmalige sepa machtiging af aan WBV bv (het bedrijf achter Jazz On The Menu) voor het entree bedrag. Dit bedrag wordt alleen afgeschreven als het huiskamer concert door gaat op een datum op of omstreeks de dag van het huiskamerconcert.

Wilt u gastheer of gastvrouw zijn met uw huiskamer? Bel: 06 49 390 873 of vul het formulier hieronder in.